Tel.: 465 471 338, E-mail: oachocen@oa-chocen.cz

Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního ruchu
T.G. Masaryka 1000, 565 36 Choceň


 
V rámci udržitelnosti projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0044 Systém přípravy k uznávání výsledků dalšího vzdělávání na NSK v gastronomických oborech bude vykonávána dne 10.5.2017 od 8:00 h zkouška na téma "65-008-H Složitá obsluha hostů".
V rámci udržitelnosti projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0044 Systém přípravy k uznávání výsledků dalšího vzdělávání na NSK v gastronomických oborech bude vykonávána dne 29.4.2017 od 8:00 h zkouška k získání profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů.
V rámci udržitelnosti projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0044 Systém přípravy k uznávání výsledků dalšího vzdělávání na NSK v gastronomických oborech bude vykonávána dne 20.1.2017 od 7:00 h zkouška k získání profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně.
V rámci udržitelnosti projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0044 Systém přípravy k uznávání výsledků dalšího vzdělávání na NSK v gastronomických oborech bude vykonávána dne 13.5.2016 od 6:30 h zkouška k získání profesní kvalifikace 65-004-H Příprava minutek.
V rámci udržitelnosti projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0044 Systém  přípravy k uznávání výsledků dalšího vzdělávání na NSK v  astronomických oborech bude vykonávána dne  29.4.2016 od 6:30 h zkouška k získání profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů.
««« | 1 | 2 | »»»
 
© 2017, www.oa-chocen.cz, PPSU s.r.o. | xhtml 1.0, css valid