Kurz praktických dovedností VS

V pondělí 13. května 2024 se naše třída vydala autobusem na kurz praktických dovedností do Bělče nad Orlicí. Cestou jsme se stavili v Africkém muzeu Dr. Emila Holuba v Holicích. Paní průvodkyně nám nejprve řekla pár základních informací, které jsme doplňovali do pracovního listu, který nám rozdala paní učitelka třídní. Návštěva muzea se nám všem velice líbila.

Odpoledne jsme dorazili na naše ubytování do tábora v Bělči. Po příjezdu nás čekal výborný oběd a odpolední siesta. Na kurz nás hned první den přijela navštívit pani učitelka Mgr. Hana Martinková, která nám zpestřila obzory ohledně trhu práce, psaní životopisu a také motivačního dopisu. Naše motivační dopisy četl a hodnotil bývalý student pan Matoušek.

Mimo tuto skvělou zkušenost jsme také absolvovali kurz první pomoci, kurz sebeobrany a dokonce i kurz líčení a péče o pleť. Za tuto zkušenost jsme všichni velmi vděčni a moc nás program bavil. Mimo jiné jsme měli možnost projít se po úžasném okolí Bělče a navštívit písčitý rybník Marokánka.

Poslední den kurzu jsme si prohlédli rodinný skanzen v Krňovicích a dozvěděli se něco o historii a vývoji zemědělství. Také děkujeme za úžasnou přednášku o výrobě mýdla, které jsme si následně mohli i odvést jako suvenýr domů a obdarovat naše blízké.

Celý kurz byl super a děkujeme.

Třída VS3

« zpět na výpis událostí

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás

Kde nás najdete?

Zobrazit na mapě